Wie zijn Snoeijen en Luijten?

Joost Snoeijen is al ruim 4 jaar werkzaam in de interieurbouw. Na zijn 4-jarige studie op het Summa College is Joost meteen kunnen gaan werken. In de afgelopen 4 jaar heeft Joost heel veel werkervaring op gedaan. De laatste jaren Heeft Joost vooral gewerkt als CNC-programmeur. Binnen Snoeijen Luijten Interieurwerken zal Joost zich vooral bezig gaan houden met het contact met de klant, het voorbereiden van de projecten en de productie.

Johan Luijten is al ruim 2 jaar werkzaam in de interieurbouw. Nadat Johan zijn 4-jarige studie had afgerond is ook hij gaan werken in deze branche. De afgelopen jaren heeft Johan veel werkervaring opgedaan, waardoor deze vakman in staat is uw wensen uit te voeren in de werkplaats. Binnen Snoeijen Luijten Interieurwerken zal Johan zich vooral met de productie bezighouden.

Joost en Johan zijn natuurlijk geen onbekende voor elkaar. Al vanaf dat ze samen op de Basisschool in de klas zaten zijn ze altijd al bevriend geweest. Na de Middelbare school zijn ze beide hun eigen weg gegaan. Joost ging de opleiding Ruimtelijke Vormgeving doen en Johan koos voor de Werktuigbouwkunde. Dit bleek voor beide niet de juiste keuze. Beide stapte ze over naar de interieurbouw. Na een aantal jaar collega’s te zijn geweest vonden ze het tijd om de stap te nemen en Snoeijen Luijten Interieurwerken op professionele wijze te starten.

Een vaste werkwijze

Kennismaken
Snoeijen Luijten Interieurwerken begint altijd met een kennismaking. We komen graag bij u langs om uw eisen en wensen te bespreken. Wij denken zo veel mogelijk mee, bieden advies en praktische keuzes om vervolgens tot een mooi uitgangspunt te komen.

Ontwerpen
Tijd om uw wensen te verwerken in een ontwerp. Van onze schetsen gaan we een 2d en 3d tekening maken. 2d tekeningen werken we uit met AutoCad 2018 en 3d tekeningen maken we met SketchUp.

Aan de hand van de tekeningen word er berekend hoeveel materiaal er nodig is en hoe veel manuren er aan zitten. Met deze informatie komen we bij u terug met een vrijblijvende offerte

Realiseren
Als er een akkoord is dan bespreken we nog eventuele laatste wijzigingen aan het ontwerp zodat wij vervolgens in onze werkplaats aan de slag kunnen met uw project. Onze werkplaats is compleet ingericht voor de interieurbouw en daar gaan we uw gewenste eindresultaat bereiken. Als u de vooruitgang wilt volgen bent u tussendoor altijd welkom.

Montage
Als de productie is geslaagd maken we een afspraak met u voor het monteren en plaatsen. Hoe veel tijd het monteren in beslag neemt is afhankelijk van de grootte van het project, maar we gaan pas als u tevreden bent. Deze tevreden klanten gingen u voor.

Machinepark

Formaatzaagmachine
Met onze formaatzaagmachine zagen we de onderdelen van uw project perfect op maat zodat alles uiteindelijk volgens tekening klopt.

Kantenbandmachine
Met onze kantenbandmachine lijmen we een pvc of hpl afwerkrand op de kopkanten van onderdelen die dat vereisen. Met deze manier is het plaatmateriaal afgewerkt en is de ruwheid er van af.

Boor- en beslagmachine
Met onze boor- en beslagmachine kunnen we rijboringen, scharnierboringen en gewone boringen in de onderdelen boren. Naderhand kunnen we er ook de scharnieren mee in persen.

Machine